Niste prijavljeni u sustav !

Pretraživanje

Traži

Inovativnim umom do pametnih škola

Objavljeno: 11.7.2017. u 7:22
Prikaza: 320

O projektu

Inovativnim umom do pametnih škola : O projektu

U Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije dana 30.05.2017. godine potpisan je ugovor za provedbu projekta „Inovativnim umom do pametnih škola". Projekt ukupne vrijednosti 1.644.127,82 eura financiran je iz programa INTERREG IPA CBC HR-BiH-CG. Vodeći partner u projektu je Centar za razvoj i podršku (CRP) sa sjedištem u Tuzli, a ostali partneri su: Tuzlanski kanton, Brodsko-posavska županija, Zelena akcija sa sjedištem u Zagrebu i Brodsko ekološko društvo iz Slavonskog Broda.

Svečanosti potpisivanja ugovora bila je nazočna ministrica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije RH gospođa Gabrijela Žalac, ravnateljica Agencije za regionalni razvoj gospođa Stella Arneri, župan Brodsko-posavske županije gospodin Danijel Marušić, program direktor CRP-a gospodin Marko Nišandžić Salmir Avdibašić, pomoćnik ministra za razvoj Tuzlanskog kantona gospodin Salmir Avdibašić i drugi.

Projektnim aktivnostima predviđena je energetska obonova 7 škola u projektnom području, jedna škola u Brodsko-posavskoj županiji i šest u Bosni i Hercegovni, prekogranično natjecanje osnovnih i srednjih škola u projektnom području u uštedi energije i prekogranično natjecanje učenika-pojedinaca osnovnih i srednjih škola u projektnom području u IT/tehničkim inovacijama u oblasti obnovljivih izvora energije, pri čemu će 20 najuspješnijih inovatora iz Brodsko-posavske županije i Tuzlanskog kantona imati priliku izraditi/tehnički unaprijediti svoje inovacije na 7-dnevnom ljetnom kampu mladih inovatora koji će se održati u Brodsko-posavskoj županiji.


Brodsko-posavska županija :
Brodsko-posavska županija :
Brodsko-posavska županija :
Brodsko-posavska županija :
Brodsko-posavska županija :
Brodsko-posavska županija :
Brodsko-posavska županija :
Brodsko-posavska županija :