Petra Krešimira IV br. 1, 35000 Slavonski Brod  Tel: 035/216-111 OIB: 27400987949

Petak, 15. Rujan 2023

OBAVIJEST O PROVOĐENJU JAVNE RASPRAVE O PRIJEDLOGU 6. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE I STRATEŠKE STUDIJE

Javna rasprava o Prijedlogu 6. izmjena i dopuna Prostornog plana Brodsko-posavske županije i Strateškoj studiji o utjecaju 6. izmjena i dopuna Prostornog plana Brodsko-posavske županije na okoliš, provodi se  u jedinstvenom postupku  koju koordinira i provodi  Upravni odjel za graditeljstvo, infrastrukturu i zaštitu okoliša Brodsko-posavske županije.

Javni uvid i javna rasprava Prijedloga 6. izmjena i dopuna Plana i Strateške studije provodi se  od  19. rujna do 19. listopada 2023. god.

Prijedlog 6. izmjena i dopuna Plana,  Strateška studija i Netehnički sažetak se stavljaju  na javni uvid s danom početka javne rasprave u prostorijama Brodsko-posavske županije, Trg pobjede 26a, Slavonski Brod, gdje se uvid može obaviti svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati, a bit će dostupni javnosti i na mrežnim stranicama Brodsko-posavske županije preko poveznice

U sklopu javne rasprave, održati će se javno izlaganje, dana 11. listopada 2023. god.,  s početkom u 10,00 sati  u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije u Slavonskom Brodu, Petra Krešimira IV. br. 1. Javnom izlaganju će prisustvovati predstavnici Upravnog odjela kao nositelji izrade, predstavnici Zavoda za prostorno uređenje Brodsko-posavske županije kao stručni izrađivači Prijedloga 6. izmjena i dopuna Plana i predstavnici ovlaštenika izrađivača Strateške studije, te će  se raspravljati  i  neposredno odgovarati  na postavljena pitanja  nazočne  javnosti i zainteresirane  javnosti.   

Za vrijeme trajanja javne rasprave prijedlozi, primjedbe i mišljenja na Prijedlog 6. izmjena i dopuna Plana i Stratešku studiju, mogu se upisati u knjigu primjedbi izloženu na mjestu javnog uvida, davati u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja ili u pisanom obliku nositelju izrade na adresu: Brodsko-posavska županija, Upravni odjel za graditeljstvo, infrastrukturu i zaštitu okoliša, Petra Krešimira IV. br. 1, 35000 Slavonski Brod, odnosno elektronski na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (uz naznaku: „Javna rasprava- Prijedlog 6. IiD PP BPŽ i Strateška studija“), zaključno sa posljednjim danom javne rasprave.

Pozivaju se svi zainteresirani na sudjelovanje u javnoj raspravi.