Petak, 19. Studeni 2021

Poziv na testiranje

Kandidatima/kandidatkinjama koji su podnijeli pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme radi zamjene odsutne službenice,   objavljenog na mrežnoj stranici Brodsko-posavske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Slavonski Brod, za radno mjesto:

REFERENT ZA HRVATSKE BRANITELJE u Odsjeku za hrvatske branitelje UPRAVNOG  ODJELA ZA ZDRAVSTVO, SOCIJALNU SKRB I HRVATSKE BRANITELJE BRODSKO – POSAVSKE ŽUPANIJE

 

 

Testiranje će se održati u utorak, 30. studenog 2021. u 10:00 sati u zgradi Brodsko-posavske županije, na adresi: Slavonski Brod, Petra Krešimira IV. br. 1, I kat, Velika vijećnica.

O terminu održavanja testiranja, kandidati/kandidatkinje koji su podnijeli pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, bit će obaviješteni i putem elektroničke pošte ili telefonom.

Osobi koja nije podnijela pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja dostavit će se pisana obavijest u kojoj će biti navedeni razlozi zbog kojih se ne smatra kandidatom/kandidatkinjom prijavljenim na javni natječaj.

Za kandidata/kandidatkinju koji ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu

na javni natječaj.

Pravila testiranja objavljena su na web stranici Brodsko-posavske županije (Opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta).

Sve o prijamu u službu pogledajte na poveznici